DEO ŠABANOVOG TESTAMENTA BODE OČI SVIMA: Od ogromne zarade koju je pošteno zaradio, skromni pevač imao je i JEDNU STVAR NA SVOJE IME! ZAPLAKAĆETE!

0
1603

Šaban Šaulić život je izgubio 17. februara u Nemačkoj, čime smo ostali bez poslednje velike zvezde narodne muzike bivše Jugoslavije.

 

Od tragične vesti da je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić, spekuliše se kome je od imovine šta namenio u navodnom testamentu koji je ostavio. Sva imovina koju je stekao i kupio vodi se na ime njegove supruge Gordane Šaulić, pa čak i kuća u Krčedinu koja je bila Šabanov raj na zemlji i mesto u koje su ostali članovi porodice vrlo retko svraćali.

 

Kuće, od kojih je glavna nova vila na Dedinju u kojoj žive kraće od dve godine, kao i stanovi – sve se vodi na Gocu.

Kako saznajemo, jedina stvar koja je na Šabanovom imenu jeste stari “fiat stilo” koji vredi oko 2.500 evra.

Podsetimo, Šaban Šaulić biće sahranjen u petak, 22. februara u Beogradu. Komemoracija pokojnom velikanu narodne muzike biće održana u 11 časova u Skupštini grada Beograda, u velikoj sali.

 

Porodica će saučešća primati od 14 časova u kapeli na Novom groblju.

Sahrana je u 15 časova na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana.

FOTO: PRINTSCREEN YT

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Dragan Kadić

Loading...
SHARE
Previous articleNajzdravija grickalica na svetu: Pistaći leče anemiju, smanjuju rizik od srčanih bolesti i čuvaju liniju!
Next articleBELI LUK ODBIJA SVAKU NEČISTU SILU: Prirodna je amajlija, a ako ga stavite na OVO MESTO, štitiće vas od svakog zla

LEAVE A REPLY