OTKRIVAMO ZBOG ČEGA JE PUKLO 20 GODINA DUGO PRIJATELJSTVO! Ceca i Lukas u ratu zbog Sonje!

0
566
Ceca Ražnatović i Aca Lukas posvađali se na krv i nož kada je on odlučio da se pomiri sa suprugom Sonjom Vuksanović, koju folk zvezda ne podnosi

Ceca Ražnatović i Aca Lukas posvađali su se na krv i nož zbog njegove bivše žene Sonje Vuksanović, ekskluzivno saznaje Informer! Prijateljstvo dugo 20 godina puklo je kad se folker pre nekoliko meseci pomirio sa majkom svoje ćerke Viktorije.

– Lukas i Ceca su se žestoko posvađali i prekinuli dugogodišnje prijateljstvo zbog Sonje! Pevači od decembra nisu u kontaktu, iako su prethodnih decenija bili nerazdvojni. Svetlana mu je bila rame za plakanje i svakodnevno ga je tešila dok je patio za modnom blogerkom. Međutim, čim se vratio ženi, Aca je počeo da izbegava drugaricu – otkriva dobro obavešten izvor za Informer i dodaje:

– Ceca je do detalja bila upućena u Lukasov i Sonjin odnos i probleme koje su imali, pa mu je otvoreno kazala da nije pametno što se pomirio sa ženom. Aci se to mišljenje nije dopalo, pa je vrlo brzo prekinuo kontakt s najboljom prijateljicom. Ona je pokušala da spusti loptu i da mu pruži ruku pomirenja, ali on to nije prihvatio.

Naš sagovornik ističe da je i sama Sonja kumovala raskidu jednog od najvećih estradnih prijateljstava.

Lukas: Sonja mrzi Cecu

Lukas je pre dve godine otkrio kako njegova i dalje zakonita supruga ne podnosi Cecu, te da ju je stalno ogovarala pred njim. On je tada ispričao kako je Sonja pokušavala da ga posvađa sa dugogodišnjom prijateljicom, ali da nije uspela u tome.

– Sonja je stalno pljuvala po Ceci. Da je nije onaj mučeni Željko Šašić pokupio iz Leverkuzena i da nije bila sa mnom u braku, i danas bi čekala ispred neke diskoteke u tom gradu da joj ta ista Ceca i ja damo autogram – rekao je pevač svojevremeno za naš list.

– Čim se pomirila sa Lukasom, počela je da mu puni glavu protiv Cece i da ga ubeđuje da se više ne druži s njom. Zna se da je Sonja nikad nije podnosila. Čak je u nekoliko navrata podržala Jelenu Karleušu kad je prozivala Ražnatovićevu – objašnjava naš izvor.

Da više nisu u dobrim odnosima dokaz je i to što su se folkeri nedavno otpratili sa društvenih mreža:

– Ne prate se više na Instagramu. Pevač je poslednji put lajkovao objavu doskora najdraže koleginice 20. januara, a ona njegovu mesec dana kasnije. Lukas na Instagramu prati dvadesetak kolega, ali Ceca više nije među njima. Ni on više nije na spisku ljudi čije je objave na ovoj društvenoj mreži zanimaju.

Kraj i tačka

Folk pevač je nedavno potvrdio za Informer da se više ne druži sa kolegama, pa ni sa Cecom, za koju je govorio da mu je kao sestra.

 Raskrstio sam sa estradom. Najsrećniji sam bio kada nisam bio estrada, pa sam opet postao deo nje. Sada nisam i ponovo sam srećan. Sramota me je što sam se družio sa estradom. Kraj i tačka – poručio je Lukas.

Loading...
SHARE
Previous articleMILIJANA STAVILA ŠAPU NA MILOJKOVU IMOVINU! Isplivalo sve o stanu na Novom Beogradu: Konačno potvrđene sumnje da MILIJANA (21) RASPOLAŽE SVIME ŠTO NJEN PARTNER (74) IMA!
Next articleGetting ready to retire?

LEAVE A REPLY