POLICAJCI SA HEKLERIMA I PANCIRIMA BLOKIRALI CEO BEOGRAD: Potraga za pucačem sa Ade Huje! (FOTO)

0
4494

Policija sa heklerima, pancirima i dugim cevima zaustavlja sve automobile širom Beograda, a pojedine naplatne rampe su blokirane.

FOTO: KURIR

Čitaoci Kurira javljaju i da je naplatna rampa Vrčin takođe potpuno blokirana i da su se stvorile kilometarske kolone.

FOTO: KURIR

Policijski auto preprečio je kontrolni punkt i svi prilazi su zatvoreni.

 

Kako smo saznali i stanica Vukov spomenik je zatvorena, a policija ne dozvoljava da se uđe.

 

Takođe, u toku je rigorozna kontrola u Novom Beogradu, gde je primećen veliki broj policije koja sa heklerima i pancirima zaustavlja vozila.

 

FOTO: ČITALAC KURIRA/MILAN JOVANOVIĆ

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o policijskoj akciji potrage za učesnicima jutrošnje pucnjave na Adi Huji.

 

Podsetimo, jedan mladić upucan je u glavu jutros oko sedam sati na parkingu pored kafića na Adi Huji, i kako saznajemo i dalje je životno ugrožen i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

 

FOTO: ČITALAC KURIRA/MILAN JOVANOVIĆ

Na licu mesta smo zatekli užasan prizor, sa krvlju i ostacima od pucnjave, a očevici su nam rekli da je u pitanju bio obračun dva mladića zbog devojke.

 

– Ljubomorna scena je kulminirala na parkingu, kada je jedan dečko izvadio pištolj iz sive “tojote” i pucao drugom u glavu – rekli su zaposleni u obližnjem kafiću “Dilema”.

 

Istragom je utvrđeno je da je u pucnjavi na Adi Huji uz mladića kome se u Urgentnom centru bore za život, povređena i devojka koja je bila sa njim u kolima. Nju je, prema tim navodima, napadač oteo i nekoliko sati kasnije izbacio iz automobila u blizini Ade Ciganlije.

 

(Kurir.rs)

LEAVE A REPLY